​Clairvoyant Medie & Spirituelle rådgiver til erhverv & Private / LONE VOSS BOES

Tlf.: ​29 43 63 70

Mobil Pay : 66928

​Clairvoyant Medie & Spirituelle rådgiver til Erhverv

​Jeg tilbyder som Clairvoyant Medium & Spirituelle rådgivning, Sessioner hvor jeg altid spørg om man er interesseret i kontakt til afdøde. Jeg oplever både klienter der ønsker kontakt, men også sessioner der har et andet formål end afdøde kontakt.

Der er altid en dyb respekt i de private sessioner Lone laver. Det er hvor vi kigger ind i løsninger, forklaringer eller man finder sig selv i det hele. Lone arbejder med en høj moral, efter de etiske regler, men stadig giver hun svar på de spørgsmål, du må have. 

I Lones klinik er der både sessioner til Private og til Erhverv. Lone bruges meget til at hjælpe erhvervsdriven/Leder med til svar på videre udvikling, i deres dagligdag eller til at nå nye mål eller finde fremtid til deres visioner og styrker. Lone kan også bruges som en figur i virksomheden, hvor de ansætte har et talerør til Lone. Hvor både emner som kan berør de ansatte på deres job, men også som kan spille ind i deres privatliv. Det giver de ansatte en ro et sted, og der kommer ro på virksomheden.

Lone rejser rundt i hele landet med hendes arrangementer med afdøde kontakt. Her er Lone utrolig dygtig, da hun har mange beviser og viser hun har en direkte kontakt. Her viser Lone virkelig, at der er meget mere mellem himmel og jord. Lone Holder også disse arrangementer i hendes egen lokaler i Silkeborg. I kan holde øje med Lones facebook side : Clairvoyant Medie Lone Voss Boes, for der dukker hele tiden hendes arrangementer op.

Derudover kan man stille spørgsmål på mail til Lone. Der kan i kontakte hende på mail : Lone@lonevossboes.dk eller sms på 29436370

Lone er uddannet Medium & Clairvoyant. Godkendt af clairvoyance foreningen. Det er også deres ETIK og MORAL  Lone arbejder efter.

Hvis I vil have optaget jeres sessioner, Så er man meget velkommen til selv at optage samtalen.  

Man kan i dag finde tider på Lones online system eller kontakte Lone på mobil 29 43 63 70.

I forbindelse med mit medieskab, kan jeg ikke drages til ansvar for evt. forudsigelser som ikke eller delvis kommer til at ske som forudsagt.

Medium & Clairvoyant v/ Lone Voss Boes

Odinsvej 9

8600 Silkeborg

​​Telefon: 29 43 63 70 

​Mail: lone@lonevossboes.dk 

​CVR: 27616070​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt