​Clairvoyant Medie & Spirituelle rådgiver til erhverv & Private / LONE VOSS BOES

Tlf.: ​29 43 63 70

Mobil Pay : 66928

Profil

​Mit navn er Lone Voss Boes. Jeg er uddannet Medium & Clairvoyant, godkendt af Clairvoyant Foreningen.

Jeg er født og opvokset i en skøn by, der hedder Odder. Da jeg mødte min dejlige mand Jan, valgte vi Silkeborg som vores by. Her bor vi i dag med vores 3 piger.

Fra jeg var lille pige, vidste jeg, der var mere mellem himmel og jord. men jeg turde ikke gå ind i det, så jeg lukkede af for det. Da min skønne dejlige ven gennem 44 år, gik over på den anden side, vidste jeg bare, at nu var tiden der. Nu var tiden til at jeg skulle åbne op, for det jeg kan, åbne op for det, der er min gave, min mission. Så jeg kan hjælpe andre i deres sorg og tab. Nemlig at hjælpe med kontakten til dem vi har mistet. For når vi mister vores kære, kan vi sidde fast i vores sorg.

"Der kan være ting, der er usagt, noget der ikke blev opfyldt, og der kan være en glæde i at vide, at vores kære er omkring os"

Kontakten til vores kære afdøde på den anden side, kan hjælpe os med, at vores hjerte bliver helbredt. Den kan hjælpe os med at finde ro. den kan hjælpe os med at træffe de rette valg i fremtiden - rent jobmæssigt, familiemæssigt og til at få svar på de spørgsmål, vi kan have til fremtiden. Eller give os svar på, om vi er på rette vej. Samt give os et lille puf til at leve livet.

" Ånder minder os om, at der er en grund til, at vi er her på jorden"

Mange spørger mig om jeg kan beskrive, hvordan jeg modtager mine informationer. Jeg både ser, hører og føler dem. De afdøde taler for det meste til mig gennem min 6. sans - en slags føle/ kendesans. Når jeg får mine informationer, er det som en meget stærk intuition eller genkald, hvor jeg f.eks gennemlever nogen af de episoder, som de afdøde har været igennem. Jeg får også en masse tegn og symboler igennem, som de afdøde beder mig om at give videre til deres kære.

Nogle gange, når jeg har mine arrangementer eller session i klinikken, kan det være lidt som et puslespil, hvor de tegn og informationer, der kommer, skal sættes sammen. derfor er det vigtigt, at man som deltager til arrangementer eller under en session i klinikken, svarer og er med og byder ind. For der er altid en rød tråd, en sammenhæng.

"Der er altid utrolig meget kærlighed i de budskaber, der kommer fra de afdøde"

Jeg er så taknemmelig for, at de afdøde vil bruge mig som kanal til at få deres kærlige budskaber igennem og videre til deres kære, familier og venner, der stadig er i denne fysiske verden.

"Hjerter bliver helbredt i roen, med viden om at de afdøde følger med"

DE KÆRLIGSTER HILSNER
​LONE VOSS BOES

​JEG ER EKSAMINERET & GODKENDT MEDIUM & CLAIRVOYANT

​​JEG ER EKSAMINERET & RAB GODKENDT KRANIO-SAKRAL TERAPEUT

DIN SIKKERHED FOR EN GOD BEHANDLING

Medium & Clairvoyant v/ Lone Voss Boes

Odinsvej 9

8600 Silkeborg

​​Telefon: 29 43 63 70 

​Mail: lone@lonevossboes.dk 

​CVR: 27616070​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt